2024. október 18., péntek

Felszabadító Kreatív írás: VÁLTOZÁS-TÖRTÉNETEK - A régiből az újba lépés misztériuma - Online kreatív írás kurzus - 2024. 11.15. - 12.12. - ÚJ KURZUS!

Novemberben az állandóan elérhető Regényíráson és az időszakosan megrendezésre kerülő Love Story-n kívül a Változás-történetekre várlak!

Kedves Olvasóm, régi vagy új Kurzus-résztvevőm, Tanítványom, Alkotótársam! :)

Nagy szeretettel és örömmel mutatom be a Felszabadító Kreatív írás vadonatúj, tizennegyedik online kurzusát, mely a változás "alkímiájáról" szól.

A közeledő év végi, novemberi-decemberi időszakot - mely fokozottabb befelé figyelésre, elengedésre és átalakulásra hív - ezzel a lehetőséggel teheted magad számára még izgalmasabbá, szebbé és felemelőbbé.

Hogyan lehet az írás eszközével megragadni a transzformáló tapasztalatokat, az átalakulás és a fejlődés mozzanatait? Hogyan alkothatunk ennek a megértésnek a segítségével kiváló műveket? Mit tudhatunk meg eközben magunkról, és hogyan hat vissza mindez arra, ahogyan az életünket éljük? 

Gyere, és tapasztald meg! :)




E NÉGY HÉT ALATT:

 

 ✓   kreativitásod szárnyalását tapasztalhatod, új ötletekkel és izgalmas perspektívákkal gazdagodhatsz – mindez az alkotói és az önismereti utadon egyaránt szolgálni fog Téged 

 

✓  nagyot léphetsz előre a változás, átalakulás, fejlődés mozzanatainak megértésében és ábrázolásában – elbeszélőként, történetmesélőként bármilyen műfaj is a szívszerelmed, a tanfolyam új lehetőségekhez juttat

 

 ✓  megtanulhatod, hogyan építs fel és mutass be valódiságot sugalló, összetett karaktereket – ha úgy gondolod, ez már a zsebedben van, „fogd meg a söröm”, emeljük a tétet! ;)

 

✓  játékosan, mégis mélységeket-magasságokat bejárva tanulhatsz meg profi írói fogásokat – fordulatos és lenyűgöző történeteket komponálhatsz könnyedén, melyben komplex tudás- és műveltséganyag is támogat

 

 ✓  megvalósító erőd felturbózódik – akár valami teljesen újat szeretnél létrehozni, akár már dolgozol valamilyen projekten, gördülékenyebben megy majd az írás

 

✓  nem utolsó sorban a kurzus számodra is megkönnyíti a régiből az újba való átlépés aktusát, bármit is jelentsen ez most Neked – megtanulhatod szeretettel, figyelemmel és növekvő tudatossággal kísérni a saját változási folyamataid

 

FONTOS! A kurzus nem igényel előfeltételt, sőt még akkor is ajánlom, ha az írást inkább egyszeri kalandnak vagy kitérőnek tartod, mert nem ez az elsődleges nyelved, viszont az önismereti utadon a változásnak most nagy szerepe van és ehhez használnád ennek a tanfolyamnak a katalizáló erejét. 
 
Az anyagot a korábbi tapasztalatokat is figyelembe véve úgy alakítottam ki, hogy bármilyen szinten is érezd magad az írásban, élvezetes legyen, ugyanakkor komoly mesterségbeli tudásra is szert tehess, profitálhass belőle az írói fejlődésed útján!  

 

MIT KAPSZ A KURZUSON?

 

•  4 hét alatt elvégezhető, de akár több hónapra is elegendő, elméleti anyaggal és extra tippekkel is bőven megfűszerezett, komplex és egyedi írásgyakorlatot: egy teljes Felszabadító Kreatív írás munkafüzetet, melyet nyomtathatsz és fűzhetsz!
A főként pdf formátumú anyagokat hetente küldöm el e-mailben, Te osztod be magadnak és a saját tempódban végzed el őket.

A kurzushoz nem kell online lenned, nincsenek fix találkozók, az időddel szabadon rendelkezel!
Ha nem jut időd mindenre, később is a Tieid maradnak, egy-egy gyakorlatot újra elővehetsz, illetve számos variációs lehetőséget tartalmaznak, melyekkel kedvedre érlelődhetsz, fejlődhetsz tovább! 

•  A gyakorlatokban sokoldalú tanári tapasztalataim, műfaji és írástechnikai ismereteim ötvöződnek azzal az intuitív, kreatív és Lélekközpontú minőséggel, amit többek között e blogon keresztül is megismerhettél.
 
•  Bár nem vagyok közben fizikailag melletted, mégis kapsz egy kísérő jelenlétet – egyrészt a gyakorlatok leírásán keresztül, másrészt - bár a kurzusanyag teljesen önállóan végezhető és nem igényel interakciót -, de ha kérdésed van vagy megosztanál velem valamit, a kurzus ideje alatt él az e-mailes konzultáció lehetősége!
 
KÜLÖNLEGES LEHETŐSÉG! A kurzus ideje alatt meghatározott terjedelemben írást is küldhetsz személyre szabott véleményezésre!
Ez az építő visszacsatolás visszaidézi korábbi, fizikai tanfolyamaim légkörét, miközben élvezzük az online kommunikáció előnyeit is. :)
Amit adok, az olyan muníció lehet számodra, mely hosszabb távon is segít, hogy szabadabban, magabiztosabban és tudatosabban alkoss. 

 

 


KUKKANTS BELE A TEMATIKÁBA!


Első modul: AZ INDIVIDUUM SZÜLETÉSE – Az ártatlanság kora – tapasztalás gyerekszemmel; Az idő, mint tanító – átlépések és beavatások; Felnövés-történetek - kliséfosztás és lehetőségek a coming of age és a young adult műfajokban; Expozíció és leírás másképpen; A ciklikusság szerepe a szerkezetalkotásban.

Második modul: A TITOK – Az ismeretlen hívása – A kutatás, mint cselekményszervező erő; Nincs fény sötétség nélkül – a személyiség komplexitása és árnyékmunka a karakterépítésben; A trauma, mint tanító – konfliktus és kibontakozás új szemmel; A rejtély és a titok szerepe a cselekményszervezésben – kliséfosztás és lehetőség a mystery-ben és a bűnügyi zsánerben.

Harmadik modul: A KRÍZIS, MINT LEHETŐSÉG – Szirénhangok – Illúzió és felismerések a cselekményszervezés szolgálatában; Életközepi válság és újjászületés – Variációk változókorra; Elmúlás, elengedés, átalakulás – tetőpont és fordulat másként.

Negyedik modul: ÁTLÉNYEGÜLÉS – Szintlépés - a fejlődési folyamatok ábrázolása; A bölcsesség kora - Idős és érett karakterek megszólaltatása, az időskori változás torlaszai és kapui; Párbeszéd gyertyafényben - jellemfejlődés, gyógyulás és spirituális út a művészetben és az életben; Vég és kezdet körforgása – a jó befejezés.


TI ÍRTÁTOK A TANFOLYAMOKRÓL

 

"A feladatok újszerűek, ötletesek és segítenek megismerkedni a fel nem fedezett részeinkkel. Mindegyik remek és logikus. Folyamatosan jönnek rá ötletek, érdemes többször megoldani őket, mert sokkal jobb lehet az eredmény. Biztosan jövök még!"
 

 Edina
 

 
 „Elindítottál ezen az úton, és lassan, de biztosan haladok rajta. Az írás lett a terápiám. S nagyon hálás vagyok neked, hogy ezt az eszközt a kezembe adtad, szeretettel terelgetsz, célt, irányt mutatsz. Köszönöm.”
 

Judit
 

 
"Nagyon jól felépítettnek találtam az online kurzus feladatait és menetét. N'alika számomra nagyon hiteles, fantasztikus érzéke van a személyiségjegyek felismeréséhez és nagyon tetszik a látásmódja, kifejezésmódja, amivel megtölti a kurzusait."
 
  Adrienn
 

 
„Az élet is egy játék, és nem mindegy, milyen minőségben veszünk részt benne. Alávetjük magunkat a szürke hétköznapok ólomsúlyú gépmadarának vagy lepkeszárnyon haladunk előre a beteljesedésünk útján? Eszter kreatív írás kurzusain megtörtént velünk a csoda. Kapuk nyíltak és falak dőltek le. Megérkeztünk egy teljesebb önmagunkhoz, amik ma is vagyunk, és amiből bármikor bátran meríthetünk…"

  Bogi 
 

 

RÉSZVÉTEL ÉS JELENTKEZÉS

A kurzuson való részvétel ára 26.900 Ft. 

A csatlakozás vége november 14., csütörtök, 18 óra! 

Korán kelő, azaz early bird ár: 24.900 Ft
(Amennyiben utalásod október 31-éig, csütörtökön 20 óráig megérkezik!) 

Utalni PayPal-en keresztül vagy számlaszámra is tudsz, a jelentkezéskor kiválaszthatod az opciót, de mindkettőhöz küldök linket!

 

Szeretettel várlak!   

N'alika (ejtsd: Náliká; Kupai Eszter), író és tanár, a Csendvirágok blog és négy könyv szerzője.


Felszabadító Kreatív írás kurzusaimról itt olvashatsz bővebben, rólam pedig itt.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése